Löwenzahn Verlag Fermentiranje (V NEMŠČINI)

Pripravite si lastno probiotično hrano

€ 36,90

(vklj. 22% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 1 k.

Na zalogi sta samo še 2 kosa

Dostava do torek, 26. november, v kolikor naročite do dne ponedeljek do 00:00 ure .

Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 39,90
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • Osnovno znanje
  • 140 okusnih receptov
  • Obseg: 376 strani

Št. izd.: LZ-978-3-7066-2575-3 , Vsebina: 1 kos, EAN: 9783706625753

Opis

Fermentacija je zdrav in okusen način konzerviranja zelenjave. V tej knjigi boste izvedeli vse, kar morate vedeti o fermentaciji. Vse, kar potrebujete, je sveža zelenjava ali zelišča, sol, kozarci za vlaganje in čas za pripravo lastnih fermentiranih dobrot. Strokovnjaki za fermentacijo Kirsten in Christopher Shockey vam v razumljivih navodilih po korakih pokažeta osnovne tehnike fermentacije in vas hkrati navdušita, da ustvarite svoje. Brez ovir do fermentiranega uživanja skozi vse leto.

  • Osnovno znanje o fermentaciji
  • 140 raznolikih receptov od tradicionalnih do izjemnih - vegetarijanskih, veganskih in primernih tudi za Paleo dieto
  • Navodila po korakih
  • Fermentacija - kot pomoč
  • Nasveti za pravilno shranjevanje
  • Številne fotografije
  • Obseg: 376 vezanih strani (nemški jezik)

Prelistaj knjigo

Znamke: Löwenzahn Verlag
Löwenzahn Verlag: podnebju pozitivna proizvodnja

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Löwenzahn Verlag Fermentiranje (V NEMŠČINI)

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Fermentiranje (V NEMŠČINI)" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder