Löwenzahn Verlag Praktični priročnik za naravno konzerviranje (V NEMŠČINI)
Hranljiv užitek skozi vse leto
€ 34,90
(vklj. 22% DDV - izklj. stroški dostave)
Lastnosti in prednosti
- Z več kot 200 recepti
- Vsi načini shranjevanja
- Obseg: 336 strani
Št. izd.: LZ-978-3-7066-2556-2, Vsebina: 1 kos, EAN: 9783706625562
Opis
V tej knjigi se boste naučili, kako naravno konzervirati zelenjavo. Avtorica in nutricionistka Rosemarie Zehetgruber razlaga hranilom prijazne metode konzerviranja, kot so kuhanje, vlaganje v olju in kisu, sušenje, sočenje, mlečnokislinska fermentacija, zamrzovanje ali izdelava kisa, tako da lahko presežek sadja spremenite v praktično zalogo.
- Vse metode ohranjanja pridelka
- Celovito praktično znanje o konzerviranju in pravilnem skladiščenju
- Veliko zanimivih informacij o ohranjanju
- 200 receptov za vlaganje in konzerviranje sadja, zelenjave, zelišč, gob, semen in cvetov
- Obseg: 336 strani
- Nemški jezik
Znamke: | Löwenzahn Verlag |
---|
Löwenzahn Verlag: podnebju pozitivna proizvodnja
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Löwenzahn Verlag Praktični priročnik za naravno konzerviranje (V NEMŠČINI)
Podobni izdelki:
Kupci, ki so naročili "Praktični priročnik za naravno konzerviranje (V NEMŠČINI)" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Bloomling:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 39,90
-
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 10.100 izdelkov