Löwenzahn Verlag Praktični priročnik za naravno konzerviranje (V NEMŠČINI)

Hranljiv užitek skozi vse leto

€ 34,90

(vklj. 22% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 1 k.

Na zalogi sta samo še 2 kosa

Dostava do sobota, 23. november, v kolikor naročite do dne petek do 00:00 ure .

Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 39,90
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • Z več kot 200 recepti
  • Vsi načini shranjevanja
  • Obseg: 336 strani

Št. izd.: LZ-978-3-7066-2556-2, Vsebina: 1 kos, EAN: 9783706625562

Opis

V tej knjigi se boste naučili, kako naravno konzervirati zelenjavo. Avtorica in nutricionistka Rosemarie Zehetgruber razlaga hranilom prijazne metode konzerviranja, kot so kuhanje, vlaganje v olju in kisu, sušenje, sočenje, mlečnokislinska fermentacija, zamrzovanje ali izdelava kisa, tako da lahko presežek sadja spremenite v praktično zalogo.

  • Vse metode ohranjanja pridelka
  • Celovito praktično znanje o konzerviranju in pravilnem skladiščenju
  • Veliko zanimivih informacij o ohranjanju
  • 200 receptov za vlaganje in konzerviranje sadja, zelenjave, zelišč, gob, semen in cvetov
  • Obseg: 336 strani
  • Nemški jezik

Prelistaj knjigo

Znamke: Löwenzahn Verlag
Löwenzahn Verlag: podnebju pozitivna proizvodnja

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Löwenzahn Verlag Praktični priročnik za naravno konzerviranje (V NEMŠČINI)

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Praktični priročnik za naravno konzerviranje (V NEMŠČINI)" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder